Loading...
 Start Page
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2616 007862

Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ACS ή Μεταφορικής Εταιρίας ανάλογα με την κατηγορία των προιόντων. Τα ογκώδη προιόντα, όπως Χαλιά & Μοκέτες, θα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και θα παραδίδονται στο πεζοδρόμιο. 

Κόστος Αποστολής
Για αγορές κάτω των 69€

Πανελλαδικά η χρέωση ανέρχεται στα 5€. Για Χαλιά & Μοκέτες θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ ανά τεμάχιο

Για αγορές άνω των 69€ το κόστος αποστολής είναι δωρεάν!

Στην σπάνια περίπτωση που ο πελάτης ανήκει σε δυσπρόσιτη περιοχή, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρία (info@koulishome.gr , 2616 007862) ώστε να διευκρινιστεί το ακριβές ποσό της επιπλέον χρέωσης (συνήθως κυμαίνεται απο 5 έως 20 ευρώ) που οφείλει να κατατεθεί μαζί με την αξία του προιόντος που έχει επιλεχτεί.Tο ίδιο ισχύει και για ογκώδη ή υπέρβαρα προιόντα όπως Πλαστικά Δάπεδα, Συνθετικά Γκαζόν,Παπλώματα κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@koulishome.gr ή καλέστε στο 2616007862

Χρόνος Παράδοσης

H αποστολή πραγματοποιείται άμεσα εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Για προιόντα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς όπως: Ρόλερ, Στόρια & Μοκέτες ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5-9 εργάσιμες ημέρες*

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Επιστροφές προϊόντων

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.
Για να πραγματοποιήσετε κάποια επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας (ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία επιστροφής.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της KoulisHome πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Σε περίπτωση λάθος επιλογής προϊόντος, σχεδίου, χρώματος ή διάστασης ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και στην περίπτωση που ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής).  Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος (info@koulishome.gr, 2616007862), ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή (courier) ή Μεταφορική Εταιρία με την οποία εστάλη το προϊόν για πρώτη φορά, ειδάλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

Αντικατάσταση

Η Εταιρεία θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, είτε να έχει αποσταλεί λάθος κωδικός. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

KoulisHome - Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 87, ΤΚ 26442, Πάτρα

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@koulishome.gr είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2616007862, Δευτέρα έως Σάββατο (9:00 - 14:00) & Τριτη, Πεμπτη, Παρασκευή (18:00 - 21:00)

ΔΕΥ-ΤΕΤ-ΣΑΒ.: 9:00-14:30
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ.:
9:00-14:00 & 17:30-21:00

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες:  πιστωτικές κάρτες: mastercard, visa, maestrocard

Sitemap / Login

© Copyright 2021 - 2024 KOULIS HOME | Κουρτίνες - Χαλιά - Μοκέτες - Λευκά είδη